BD-Specials, bekijk Bike Design’s opgezette meesterwerkjes

Wat is het nut van schoonheid als ze niet gezien wordt? Bike Design en zijn klanten slaan geregeld de handen in elkaar om een special te bouwen. Als eyecatcher voor een opendeurdag of beurs, om de chrono’s op het circuit te verscherpen, als rijdend visitekaartje en ga zo maar door.

Omdat standaard toch maar braafjes en gewoon is, gooiden we het beste van het beste tegen de tientallen motoren die we ter beschikking kregen.

Het zou zonde zijn je niet te laten meegenieten van dat moois en wie weet, misschien doe je wel een ideetje op of vind je dat ene accessoire waar je je al zo lang gek op zoekt. Je vindt de link naar de Bike Design Specials bij de partners in de menubalk of door op de homepage bovenaan rechts op de knop “Bike Design Specials” te klikken.


Mocht je ook een motor hebben die (zo goed als) exclusief met Bike Design materiaal uitgerust is en die de naam “special” waardig is, dan zetten we die er natuurlijk met plezier bij. Zet de site gerust bij je favorieten, want we voegen er geregeld onze nieuwste creaties aan toe.

Met vragen kan je ons altijd contacteren.

Op September 29, 2009