Bike Design


Vriesenrot 14 9200 Dendermonde
052 45 33 61 Klik om te bellen

Over Bike Design

Your n°1 in accessories!
Bestel online op www.bike-design.com!

Bike Design Benelux begon als een bescheiden eenmanszaak, maar is uitgegroeid tot een uit de kluiten gewassen groothandel, met op het moment 14 werknemers in dienst. In het begin kon slechts een klein gamma aan producten worden aangeboden, maar naarmate de tijd verstreek, werd ervaring omgezet in kennis, een gevoel voor de markt ontwikkelde zich en ondertussen biedt Bike Design een ruime reeks accessoires voor optische en technische tuning aan, net als een uitgebreide keuze aan onderhoudsproducten.

De groei lijkt niet te stoppen, er diende dus actie ondernomen te worden. Daarom werd een nieuwe uitvalsbasis gebouwd en begin 2007 in gebruik genomen. Deze biedt maar even driemaal meer opslagcapaciteit dan het gebouw waar tot en met 2006 alle activiteiten plaatsvonden. Op deze manier kunnen meer en nieuwe producten op voorraad genomen worden, zodat u van een nog snellere service kan genieten.

Met meer dan 10 jaar ervaring is het Bike Design personeel aardig getraind en weet het hoe de klanten tevreden te stellen. Aangezien elke medewerker zijn specifiek vakgebied en specialisatie heeft, kan een perfecte productondersteuning en dienst na verkoop gegarandeerd worden.

Bike Design Benelux heeft tevens een eigen productlijn: valdoppen. Deze kits worden door Bike Design ontwikkeld, getest en geproduceerd. In tegenstelling tot andere producenten zoekt (en vindt) Bike Design methodes om deze te monteren zodat er geen aanpassingen aan het originele kuipwerk nodig zijn. Waarom je stroomlijn vernielen om er protectoren op te monteren? Dankzij de specifieke montagekits wordt boren of zagen overbodig gemaakt.
Mede dankzij de feedback van diverse ondersteunde raceteams en een pak straatrijders, worden de constructies continu doorontwikkeld en geotimaliseerd. De verkoop van deze valdoppen reikt verder dan de Benelux grenzen, in verschillende Europese landen hebben we importeurs, zelfs transatlantische zendingen worden met regelmaat van de klok verstuurd.

Bike Design Benelux is sinds zijn start enorm gegroeid en kent een turbulente levensweg, bulkend van ervaring. Zolang de service op het huidige, hoge niveau kan behouden worden, zijn er geen plannen om de groei in te perken. Het zoeken naar interessante producten gaat onverminderd door, zodat we u nog meer kunnen aanbieden!

Foto's

Bike Design in het kort

Diensten

Tuning
Verkoop van onderdelen

Soort motoren

Choppers
Motorcross
Racemotoren
Sportmotoren

Artikelen

BD-Specials, bekijk Bike Design’s opgezette meesterwerkjes

Omdat standaard toch maar braafjes en gewoon is, gooiden we het beste van het beste tegen de tientallen motoren die we ter beschikking kregen. Het zou zonde zijn je niet te laten meegenieten van dat...

Onze locatie

Logo Bike Design

Bike Design

Bike Design


Vriesenrot 14 9200 Dendermonde
052 45 33 61 Klik om te bellen