Moto-planet


Grote baan 306 3150 Wespelaar
016889492 Klik om te bellen

Over Moto-planet

Waarom is noi bvba de beste keuze voor u?

Beste klanten, Wij bij Moto-planet bieden een ruime keuze in kleuren en maten in onze 750m² kleding en accessoires speciaalzaak alsook onderhoud machines van Nilfisk. Bekende merken zoals Alpinestars, Scott, Lazer, Arai, Acerbis, Furygan, Gaerne, Clover, MT, Nox, First Racing behoren tot ons vast merkenpakket. We werken steeds met leveranciers die ook belang hechten aan service en ook snelle een correcte nalevering garanderen.

Meer over noi bvba:

Als familiebedrijf zijn we zeer betrokken bij de vragen en wensen van onze klanten. We merken dat de nieuwe gezichten die op bezoek komen dit doen op aanraden van bestaande klanten wat we zeer op prijs stellen. Dit zien we ook aan de verkoop van cadeaubonnen. Onze 15 grote vitrines maken velen nieuwsgierig om eens binnen te wippen. Service voor onze klanten is onze drijfveer en zo streven we ,misschien langzamer, maar wel zeker naar succes.

Wat kan noi bvba u bieden?

We horen van zowel vaste als nieuwe klanten de positieve reacties op onze uitgebreide merken en keuzemogelijkheden. Dit in zowel voor baan en off-road, kleding, schoeisel en helmen, voor heren, vrouwen en kinderen, en dit in diverse merken. We hebben ook de mogelijkheid om bij de klant thuis na te leveren. Zo kan elke motorrijder toch met zijn geliefde tweewieler bij ons komen shoppen en ontvangt hij zijn aankopen binnen de 48 uur thuis aan zijn deur of een plaats naar keuze. Dit naleveren doen we met onze partner bij B-post. We zijn ervan overtuigd zijn dat zij de juiste leveringsmogelijkheden bieden die best aansluit bij de service die wij voor onze klanten nastreven.

Wie gingen u voor?

Na 1 jaar geopend te zijn merken we dat de nieuwe gezichten die op bezoek komen dit doen op aanraden van reeds bestaande klanten. Dit stellen we zeer op prijs. Dit zien we ook aan de verkoop van cadeaubonnen. Onze 15 grote vitrines maken velen voorbijgangers nieuwsgierig om toch eens binnen te wippen, wat uiteraard regelmatig gebeurd. Het uitgebreide assortiment maakt het de klant gemakkelijk om nog eens terug te komen.

Moto-planet in het kort

Diensten

Tuning
Verkoop van motorkleding
Verkoop van onderdelen
Verkoop van tweedehands motoren

Soort motoren

Choppers
Motorcross
Racemotoren
Scooters
Sportmotoren

Onze locatie

Logo Moto-planet

Moto-planet

Moto-planet


Grote baan 306 3150 Wespelaar
016889492 Klik om te bellen